Met de volgende handleiding kunt u uw eigen assortiment aanpassen naar uw eigen wensen.

Hiervoor klikt u eerst op [Assortiment bepalen]:

Vervolgens klikt u op [Eigen assortiment bepalen]:

Dan ziet u alle artikelen die in uw assortiment te verkrijgen zijn en klikt u op [ Selecteer geen] (1).

Vervolgens loopt u het lijstje door en vinkt de producten die u in de lijst wilt hebben aan (2).

Als laatste stap klikt u op [Opslaan] (3) en zal bij de volgende keer dat u een nieuwe order aanmaakt deze alleen gevuld zijn met de door u aangevinkte producten: