In de Cash-it versie 4.02.001 en hoger zijn de functies opgeruimd welke niet of nauwelijks gebruikt worden om overzicht te bewaren.

Dit zou kunnen betekenen dat er functies in het actieve functielay-out niet meer werken zoals:

Zoek artikel op naam

Via [Cash-it | Functielayout] kunt u de standaard functies welke gebruikt worden op uw kassa's openen via het loepje of F9

Door de knop met de betreffende functie te openen en deze te veranderen van 'Zoek artikel naam' naar 'Zoek artikel' is het opgelost en krijgt u vanaf de volgende herstart van Cash-it een venster met de diverse opties zoals naam, nummer etc.

Zoek winkelklant op ?

Hetzelfde als 'Zoek artikel naam' waren er meerdere knoppen aan te maken om winkelklanten te zoeken zoals 'Zoek winkelklant naam', 'nummer', 'postcode' en 'telefoon'.

Dit is nu allemaal ondergebracht in één functie met de functienaam 'Zoek klant'

Door 'Zoek winkelklant naam' te veranderen in 'Zoek klant' zal bij de volgend herstart van Cash-it de zoek klant functie weer werken.

Zoek afleveradres op ?

Hetzelfde als 'Zoek klant' waren er meerdere knoppen aan te maken om afleveradressen te zoeken zoals 'Zoek afleveradres naam', 'nummer', 'postcode' en 'telefoon'.

Dit is nu allemaal ondergebracht in één functie met de functienaam 'Zoek klant' maar dan zal de instelling onder de winkellocatie onder het tabblad 'Cash-it 4' uit moeten staan bij 'Afleveradresknoppen niet tonen bij bestellen'

Bij 'Zoek klant' zal dan een extra optie komen om een afleveradres te zoeken.

Calculator

De calculator is ook opgeruimd uit 'alle functies' omdat deze ook in het werkscherm van Cash-it geopend kan worden met de onderstaande knop

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben.