Kassadagen sluiten op een andere dag.


Uitleg kassadagen sluiten op een andere dag.


Als de onderstaande optie* in de Cash-it.ini aan staat dan is het mogelijk om dagen in Cash-it te kunnen sluiten welke nog niet afgesloten zijn.


* Deze optie wordt aangezet door een medewerker van Marti Orbak Software

[Checks]

EnableCloseCashierOnOtherDay=True


Een dag is niet afgesloten als de eindtijd (Tijd gesloten) op 00:00 uur staat, dit venster kunt u terugvinden via [Cash-it | kassa's] de betreffende kassa openen... te gaan naar het tabblad 'Kassa dag afsluitingen' en de betreffende dag openen via F9.Als in Cash-it op de kassa gekozen wordt voor 'Openen / Sluiten'... Dan zal het onderstaand venster geopend worden, wilt u in (dit voorbeeld) de dag 23-08-2019 alsnog sluiten, dan selecteert u deze datum en daarna de knop 'Dag afsluiten'U krijgt dan het bekende Openen / Sluiten venster waar u de betreffende velden in kunt geven en de dag alsnog sluiten.Als de onderstaande melding komt, dan is deze dag afgesloten.Hierna zou u de rest van de niet afgesloten dagen via dezelfde stappen kunnen afsluiten als gewenst, of de dag van vandaag vervolgen via 'Openen / Sluiten'Mocht u dagen zien in dit overzicht welke niet opnieuw afgesloten dienen te worden, dan kunt u in Bake-it of Cash-it backoffice via [Cash-it | kassa's] de betreffende kassa openen...Te gaan naar het tabblad 'Kassa dag afsluitingen' en de betreffende dag openen via F9 en de tijd veranderen van 00:00 naar b.v. 18:00 en daarna kiezen voor sluiten om deze dag afsluiting naar de kassa's te zenden.Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben.


Ideeën, suggesties of op-/aanmerkingen zijn voor ons zeer waardevol om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hiervoor onze dank.


"Meer handleidingen vindt u onder onze Oplossingen"