Het is mogelijk om de afbeeldingen-download-pagina op een andere pc te zetten.

Kopieer daarvoor de link die je krijgt als je vanuit Bake-it de pagina oproept.

Hieronder een voorbeeld van zo'n URL:

https://evalkemadeb2c.extravestiging.nl/PrintMedia.aspx?Search=&PostcodeCheck=&DeliveryDate=05-06-2019%2013:43:04&PaperKind=1&SizingMode=1&generate=&show=true&SettingsKey=MOS2029

Bovenstaande link werkt alleen op een specifieke datum (in dit geval 05-06-2019)

Daarom moet je de link aanpassen zodat hij er uitziet als onderstaand voorbeeld:

https://evalkemadeb2c.extravestiging.nl/PrintMedia.aspx?SettingsKey=geheim

trefwoorden: foto afbeelding link url webshop download