Op de V schijf staan de laatste installatie bestanden van QlikSense Enterprise

v:\Marti Orbak Qlikview\Techniek\INSTALL\Sense\Server\

Hier een link naar de systeemeisen:

https://help.qlik.com/en-US/sense/September2017/Subsystems/PlanningQlikSenseDeployments/Content/Introduction/system-requirements.htm

link naar youtube

https://www.youtube.com/watch?v=lx2R6LPKKPo

Begin met het installeren van de laatste MS Visual C++ packages

https://community.qlik.com/t5/Qlik-Sense-Deployment-Management/Qlik-Sense-Server-Install-failing-due-to-Postgres/td-p/1132600

https://support.microsoft.com/nl-nl/help/2977003/the-latest-supported-visual-c-downloads

LET OP: installeer QlikSense onder een lokaal admin account

Rechtermuis op de setup en run as administrator