SpecsPlaza is de databank voor productspecificaties.

Grondstofleveranciers kunnen hun gegevens daarin aanmaken en in Orbak kunnen we grondstoffen daaraan koppelen,

zodat de juiste specificaties van de grondstoffen worden weergegeven.

Om gebruik te kunnen maken van SpecsPlaza moet een contract met SpecsPlaza woren afgesloten.
Wanneer dit is geregeld wordt een gebruikersnaam en wachtwoord gegeven wat in Orbak moet worden ingevuld in de Bedrijfsgegevens.

[Onderhoud | Algemeen | bedrijven]

Wanneer dit goed is gezet kan een import van gegevens gedaan worden van Specsplaza.
[Onderhoud | Producten | Import Producten]

Bovenstaand scherm opent.
Bij Databank kan een keuze worden gemaakt en wordt voor SpecsPlaza(1)gekozen.
Wanneer nu op Importeren wordt geklikt(2) worden alle gegevens van SpecsPlaza van alle Grondstoffen geimporteerd.
LET OP!! dit duurt enige tijd!!

Wanneer de Import klaar is kunnen Grondstoffen welke in Orbak zijn aangemaakt, gekoppeld worden.
Dit gebeurd in het zelfde scherm wat wordt gebruikt voor de import.

Om grondstoffen te koppelen wordt de code van de grondstof welke in orbak is gemaakt ingevuld in de kolom Prod.Orbak.(3)
Wanneer daarna op verwerk wordt geklikt (4) zal de specificatie van de grondstof worden gekoppeld in Orbak.
Er wordt een melding gegeven hoeveel producten worden verwerkt.
Het kan zijn dat enkele regels rood zijn, dit betekend dat deze regels niet zijn op te halen of om dat zij niet meer
bestaan of om dat ze niet geautoriseerd zijn.

Na verwerken staat achter het gekoppelde product de informatie dat de koppeling is gedaan.
Onderstaand een voorbeeld van producten welke zijn gekoppeld en verwerkt.