Cash-It bestelling voor 2019 betalen in 2018.

Het is mogelijk, dat er in 2018 bestellingen worden gemaakt via de kassa.

Welke in 2019 worden opgehaald.

Indien deze bestelling in 2018 betaald is, dient u in het "Bestellingen vandaag" Venster direct op afhalen te klikken.

Omdat deze bestelling reeds betaald is in 2018, heeft deze 6% BTW.

Om te voorkomen, dat er een btw wijziging plaats vind op de reeds aanbetaalde bestellingen in 2018.

Zullen deze dus met "Afhalen" afgehandeld dienen te worden.

Zodra de bestelling wordt ingelezen, wordt de 9% btw berekening er op los gelaten.

Als klanten dus artikelen extra willen hebben tijdens het afhalen van hun reeds betaalde bestelling, dienen deze extra artikelen apart aangeslagen te worden.

Voor alle overige handleidingen, Klik HIER