Goedkeuren recepten

Om er zeker van te zijn dat recepten in orde zijn betreffende de specificaties etc., moet ééns in de 100 dagen de recepten goedgekeurd worden.

Via de onderstaande stappen is het mogelijk om deze acties in een batch, voor één of meerdere recepten, uit te voeren.

Stap 1

Ga naar Calc-it | Recept acties

Stap 2

Kies voor de optie 'Goedkeuren recepten.

Stap 3

Kies de van t/m receptnummer welke u goed wilt keuren.

Stap 4

Kies bij de onderstaande vragen voor Ja

Stap 5

Kies een werknemer die bij de goedkeuring vermeld wordt

Met als resultaat dat de betreffende recepten goedgekeurd zijn.

Hopende u voldoende geïnformeerd, heeft u nog opmerkingen om deze handleiding te verbeteren, stuur dan a.u.b. een bericht met uw ideeën op naar helpdesk@marti-orbak.nl

Klik HIER voor nog meer handleidingen