Vanaf EV versie 20181106 en

Cash-it 3.02.041 of 4.02.010

Is het mogelijk om een barcode te laten afdrukken in de bevestigingsmail van de webshop.

Deze barcode kan vervolgens door Cash-it gescand worden om de bestelling op te zoeken.

Instellen EXRAVEstiging:

Via de online configuratie dient de onderstaande optie aangezet te worden:

Instellen Bake-it:

Bij de import van de webshop bestellingen dient het onderstaande vinkje aan te staan, zodat de bestelling in Bake-it en Cash-it onder hetzelfde nummer bekend is als op de webshop.

Instellen Cash-it:

In Cash-it hoeft er niets ingesteld te worden, u heeft enkel een scanner nodig welke een barcode vanaf een telefoon kan scannen.

Zodra de barcode gescand word zult u de bestelling op de onderstaande manier zien in Cash-it: