Prijskaartjes afdrukken

Om prijskaartjes / schapkaartjes voor de winkel af te drukken kunt u de volgende stappen uitvoeren.

Voordat u aan de instellingen kunt gaan werken, dient er een ontwerp voor het prijskaartje te zijn in uw rapporten map van Label-it.

Als u dat niet heeft of u twijfelt hierover kunt u contact opnemen met de helpdesk van Marti-Orbak Software.

Ook dient er een kaartjes printer aanwezig te zijn. (bij voorkeur Evolis Zenius )

1.  Maak een Prijsgroep aan met daarin de (nieuwe) prijzen die op de schapkaartjes moeten komen te staan. [Bake-it » Artikelen » Prijsgroepen]

2.  Maak een Afleveradres aan met de naam Prijskaartjes, en koppel de zojuist aangemaakte prijsgroep aan dit afleveradres.

Let op dat het juiste ontwerp prijskaartje aan het afleveradres is gekoppeld.

3.  Vervolgens maakt u een (vaste) order aan voor dit afleveradres met daarin de artikelen waarvan u een prijskaartje afgedrukt wilt hebben.

Bij de aantallen kunt u het aantal gewenste prijskaartjes invullen. (Voor bijv. meerdere filialen)

Controleer in de order of de prijzen overeen komen met de prijzen die u op het kaartje wilt zien!

Nu kunt u via  CTRL + E   (Extra » Afdrukken Label-it Order Etiketten)  vanuit de order de kaartjes afdrukken met daarop de nieuwe prijzen.