Wanneer u facturen als pdf wil opslaan op uw pc, kunt u dit op de volgende manier uitvoeren:

Als u al met e-mail werkt in Bake-it, dan is Bullzip al geïnstalleerd.

Zo niet dan kunt u deze installeren via [Bestand], [Instellingen] en dan tabblad [Printers]

Vervolgens start u de printer configuratie via (Windowsknop) start > Bullzip > Bullzip PDF Printer Opties

In de printer opties zijn een aantal instellingen belangrijk.

Tabblad "Algemeen".

Bij de bestandsnaam moet een map gekozen worden, waarin de bestanden direct opgeslagen kunnen worden.

De naam <smarttitle> dient aangepast te worden naar de juiste map op de pc en dit erachter: <date>_<time>_<smarttitle>.pdf .

Zo worden de rapporten weggeschreven op basis van datum_tijd_rapportnaam.pdf.

En worden er individuele bestanden aangemaakt, zonder deze te overschrijven.

Tevens dienen alle vinkjes uit te staan.

Behalve "bevestig overschrijven".

Bij het tabblad "dialogen" beide op NOOIT zetten.

Bij het tabblad "Acties" zet u het bolletje bij NEE.

Vervolgens Toepassen en OK.

Dan zijn alle instellingen klaar en kunt u aan de slag!

Om de facturen op te slaan als pdf, opent u Bake-it en gaat naar [Bestand], [Printer instellingen] en selecteert u hier de Bullzip printer.

Vervolgens gaat u naar facturen en zet de instellingen zoals u gewend bent, met als extra een vinkje bij [Facturen opnieuw afdrukken] en het vinkje uit bij [Facturen per mail versturen].

Op deze manier worden de facturen als pdf opgeslagen in de door u ingestelde map.