Om alle artikelen met punten te kunnen kopen, hoeft u dit alleen maar aan te geven bij het spaarsysteem [Spaarpunten].

(In Bake-it gaat u hiervoor naar [Cash-it], [Spaarsystemen] en selecteert u uw spaarsysteem of maakt u een nieuwe aan: Spaarsysteem maken.)

Hier vult u gelijk de waarde in, die de spaarpunten hebben.
In mijn voorbeeld ben ik uitgegaan van € 1,-

image

Vervolgens werkt het pas op de kassa op het moment dat Cash-it herstart is.
1) U kiest een klant met voldoende punten om daar iets mee te kopen en klikt een artikel aan.
2) Bij het afrekenen zult u zien dat er een knop [Punten] bij is gekomen. (Is dit niet het geval, neemt u dan even contact met ons op. Het kan zijn dat wij nog een instelling 'aan' moeten zetten)
3) Wanneer u daar op klikt ziet u verschillende opties om aan te geven hoeveel punten er ingeleverd mogen worden.
4) U ziet, in het afrekenscherm, hoeveel punten gebruikt worden en kunt het eventueel aanvullen met cash of pin.
5) In de transactie, in Bake-it, ziet u de berekening van het aantal punten (en op de kassabon staat dit ook)

Het is ook mogelijk om een deel betaling te doen met punten en de rest met contant of pin:

U slaat de artikelen aan en klikt op [Afrekenen] (1).

Vervolgens kiest u voor [Punten] (2) en vult u het bedrag (of het aantal punten) van het artikel dat u met punten wilt betalen in (3).

Dan klikt u op [Bedrag] (of Punten) (4) en op [Voldaan] (5).

In het betaalscherm kunt u de rest met [Cash] of [Pin] invoeren (6) en klikt u op [Voldaan] (7).