Maten van een etiket aanpassen

Het etiketten formaat moet bestaan in de printer.
Klik linksonder in je beeldscherm op de Start knop, kies voor Printers en faxapparaten.

Geef een rechtermuisklik op de Zebra printer en kies voor Eigenschappen van printer.

Onderstaand scherm verschijnt:

In het tabblad Algemeen klik je op de knop “Voorkeursinstellingen

Onderstaand scherm verschijnt:

Selecteer het betreffende etiketten formaat of maak een nieuwe aan.

Als dat gebeurt is kun je deze vensters afsluiten.

Ga daarna naar Label-it en open een etiketten lay-out.

Klik dan links bovenin op Bestand, vervolgens Instellingen en daarna Printer.

Selecteer de Zebra printer en het gewenste etiket.

Daarna moet je de papier- en etikettenmaat nog aanpassen in Label-it.
Laat de etiketten lay-out open staan en klik op Sectie.

Geef een rechtermuisklik  op de optie Label / kolom.

Onderstaand venster verschijnt:

Kies voor Pagina instelling en controleer of de etiket juist is (rode pijl) en of de maten kloppen (groene pijl)

Geef daarna weer een rechtermuisklik op Label / Kolom en kies voor “Kolom / Label instellingen
Onderstaand venster verschijnt:

Ook hier moet de maat van het etiket aangegeven worden.

Let er op dat de eerste twee velden (Labels / Regels en Kolommen) allebei op staan.
De laatste twee velden (horizontale en verticale tussenruimten) moeten ook beide op staan.

Sluit daarna alle vensters en dan moet het werken.