Dit is de handleiding van EXTRAvestiging Zakelijk bestellen.

Deze handleiding bestaat uit verschillende onderdelen.

U kunt op de link klikken om naar het desbetreffende onderdeel te gaan.

1. Instellingen
  2. Afleveradressen
  3. Orders online zetten
  4. Internet orders importeren
  5. Extra online instellingen

1.    INSTELLINGEN

Om Bake-it te kunnen laten communiceren met EXTRAvestiging Zakelijk Bestellen dienen er enkele instellingen in Bake-it ingevoerd te worden.

Onze consultant voert deze gegevens voor u in, u hoeft hier verder niets aan te doen.

2.    AFLEVERADRESSEN

• Ga hiervoor naar menu [Namen I Afleveradressen]
  • Open het betreffende afleveradres

2.1.    Activeren afleveradres als EXTRAvestiging klant

U dient per afleveradres aan te geven dat deze via EXTRAvestiging gaat bestellen

• Ga naar tabblad [EXTRAvestiging]
  • Zet het vinkje 'Klant maakt gebruik van EXTRAvestiging Zakelijk Bestellen' aan

2.2.    Logingegevens klant

De loginnaam en het wachtwoord voor uw klant kunt u bekijken met de knop [Laat het EXTRAvestiging.nl wachtwoord zien]

Indien u zelf een loginnaam en/of wachtwoord wilt kiezen kan dat ook, Deze voert u zelf in via 'Alternatief loginnaam/wachtwoord

2.3.    Overige instellingen tabblad [EXTRAvestiging]

U kunt verder in dit tabblad aangeven welke prijzen de klant te zien krijgt en tot wanneer en hoelaat de klant bestellingen kan plaatsen.

2.4.    Tabblad [EXTRAvestiging 2]

• Ga naar tabblad [EXTRAvestiging 2]

Hier kunt u een persoonlijke introductietekst invoeren die deze klant te zien krijgt als hij EXTRAvestiging bestelportaal opent.

En eventuele nabestelling instellingen aangeven

2.5.    Levering

• Ga naar tabblad [Levering]

Zijn bezorgkosten gratis boven een bepaald bedrag? Dan u dit bedrag hier aangeven.

2.6.    Email adres klant

Tot slot moet alleen het email adres van de klant worden ingevoerd, ga naar

• Ga naar tabblad [Extra]
  • Voer het email adres in

3.    ORDERS ONLINE ZETTEN

Om uw zakelijke klanten online te kunnen laten bestellen moeten eerst worden ingegeven welke artikelen de afnemer mag bestellen, hier dient wekelijks (automatisch) een order van gemaakt te worden en deze order moet naar in

4.    ORDERS EXPORTEREN NAAR EXTRAVESTIGING ZAKELIJK BESTELLEN

Ga naar menu [EXTRAvestiging I Exporteer gegevens naar EV Online bestellen] om de EV orders online te zetten

5.     INTERNET ORDERS IMPORTEREN

Nadat uw afnemers de orders bewerkt hebben dient u de gemuteerde orders te importeren in Bake-it. Daarmee worden de wijzigingen die uw afnemer online heeft aangebracht in de orders doorgevoerd in Bake-it.

Ga naar menu [EXTRAvestiging I Importeer bestellingen van EV Online bestellen]

6.    ONLINE INSTELLINGEN

Er zijn nog heel veel andere gegevens in te stellen. Via het menu [EXTRAvestiging | Instellingen EV Zakelijk - Online] kunt u een aantal online tools vinden zoals handleidingen, deadlines, leverdagen, welke prijzen je op de zakelijke bestelsite wilt tonen.

Lees hier meer over instellingen EV Zakelijk - online