Op de volgende manier kunt u de begeleidende mail bewerken, welke wordt meegestuurd met de e-mailfacturatie.

Via [Bestand], [Instellingen] opent u het tabblad [E-mail], hier klikt u op de knop [E-mail instellingen]:

Vervolgens kunt u op het pijltje naast [Factuur] klikken, om naar de [Betalingsherinnering] te gaan en dan op [Template bewerken]:

Dan kunt u in het volgende venster de tekst aanpassen en eventueel een plaatje toevoegen/vervangen.

Als laatste net vergeten op [Opslaan] te klikken.