E-mailadressen selecteren voor mailing vanuit Bake-it

1. Open het debiteurenoverzicht of het afleveradresoverzicht

2. druk bovenin het venster op Printen

3. Kies voor lijst 6 Debiteur Emailadressen (of Afleveradres emailadressen)

(mocht u dit overzicht niet zien, dan heeft u niet de juiste versie van Bake-it)

4. U kunt een selectie maken, maar het overzicht laat alleen de klanten zien waar een emailadres is ingevuld.

5. Druk op Start en het overzicht wordt afgedrukt naar het scherm.

6. Druk op Export

7. Bij Format kies voor de optie “Excel 8.0” en zet de instelling van Destination op “Application”

8. Druk op OK

9. Er wordt een Excel bestand geopend.

10. Druk op de kolom header van de kolom van de emailadressen, om alle emailadressen te selecteren.

11. Geef een rechtermuisklik op de geselecteerde emailadressen en klik op “Kopieren”

12. Vervolgens maakt u een email aan en plakt de emailadressen in de email.

(let op: zet ze niet in de gewone adresbalk, maar in de B.C.C, anders ziet iedereen de emailadressen van elkaar)

Dit overzicht wordt u aangeboden door Timo Binnerts en Ton de Lange