Beveiligen en blokkeren van Cash-it gebruik.

Om er voor te zorgen dat het gebruik van Cash-it beveiligd wordt.

Is het noodzakelijk enkele stappen uit te voeren in Bake-it.

1: Het beveiligen van de medewerker.

Om er voor te zorgen dat niet iedereen onder iedere medewerker in kan loggen op de kassa.

Is het noodzakelijk om de medewerkers te beveiligen met een wachtwoord.

Als er bij de medewerker een wachtwoord is ingevoerd.

Dient de medewerker een wachtwoord in te geven, bij het aanmelden op de kassa.

In Bake-it doet u dit bij de werknemerskaart onder het tabblad beveiliging.

[Cash-it / Werknemers] > Tabblad "Beveiliging"

2: Het beveiligen of blokkeren van het minimaliseren of sluiten van Cash-it.

Om te voorkomen dat Cash-it ongeoorloofd verlaten wordt.

Is het mogelijk om de functies "Diverse Minimaliseren" en "Hoofdvenster Sluiten Cash-it" te beveiligen of te blokkeren.

Dit doet u via [ Cash-it / Functies ].

In het volgende venster klikt u op het groene plusje of F7.

In het selectie venster zoekt u de functie "Diverse Minimaliseren".

En geeft u een wachtwoord in OF zet u het vinkje bij "de functie blokkeren / niet laten zien".

Dit herhaald u ook voor "Hoofdvenster Sluiten Cash-it".

Voor meer handleidingen van Marti Orbak Software: Marti Orbak Software Solutions