Bij het afdrukken van rapporten in Bake-it komen er soms foutmeldingen naar voren die beginnen met W-CCR of E-CCR, gevolgd door 3 cijfers.

Hier is een overzicht van de meest voorkomende meldingen.

Bij sommige van deze meldingen is de enige manier om de melding weg te krijgen door Bake-it te killen via Taakbeheer.

W-CCR-500

* Niet genoeg geheugen aanwezig » PC staat waarschijnlijk langere tijd aan - Herstarten dus

W-CCR-501 / E-CCR-507

* printer-spooler stoppen / starten » PC herstarten

* te groot database bestand? » cleanen

* Meer dan 15 rapporten afdrukken naar scherm en oudere versie van Bake-it? > updaten

* Geen bijlages bij factuurmail? > Snelkoppeling naar Bake-it op netwerkschijf opnieuw aanmaken

W-CCR-512

* Misschien 2 keer kort achter elkaar op 1 knop gedrukt (mailen en/of printen)

1-  de standaard printer controleren ( indien aangepast: bake-it opnieuw opstarten)
2-  het betreffende werkstation opnieuw op te starten.

E-CCR-515

* Proberen een rapport af te drukken met gegevens die pas volgende dag gegenereerd worden. Bijv. dagverloop in Cash-it > datum van morgen wordt gekozen...

* Bake-it bijwerken en herindexeren » server herstarten

* artikel toegevoegd aan order waar een verdeelafdeling aan gehangen is die leeg is

E-CCR-533

* Er staat instelling niet correct in de ADS settings waardoor er niet vanuit meerdere plekken data opgevraagd kon worden.

W-CCR-534

* Geheugen vol > server / pc herstarten > Database bestand te groot voor crystal
* Herindexeren Bake-it DB

W-CCR-544

* Geen rechten om het report te openen, heeft admin rechten nodig.

W-CCR-567 /  E-CCR-567

* Verkeerde standaard printer ingesteld!

* Rapport aanpassen en opnieuw opslaan. Bake-it bijwerken / index > herstarten

* Gegevens passen niet op het rapport https://martiorbak.freshdesk.com/helpdesk/tickets/1802020

W-CCR-997

* Rapport is te klein voor de info die erop moet. (bijv. na aanpassing van logo oid.)
* Indien geen rapporten gewijzigd. > Sessie Afmelden en opnieuw aanmelden OF server / Werkstation herstarten.
W-CCR-999

* Fout bij de Export PDF functie vanuit een rapport » druk af via Afdrukken » BullZip-printer