Wanneer u een reclame wil invoeren voor een debiteur, in Bake-it, kunt u dat doen met een reclameprijsgroep.

Hier kunt voor een bepaalde periode een reclame aanmaken en koppelen aan een debiteur.

Hiervoor gaat u naar [Artikelen], [Reclame prijsgroep]:

Hier klikt u op het groene plusje (of op F7 op uw toetsenbord) om een nieuwe reclame prijsgroep aan te maken:

Vervolgens vult u de velden in (nummer en naam) en voegt een artikel toe met het groene plusje (of op F7 op uw toetsenbord):

In het volgende venster zoekt u naar het artikel welke u in de reclame wil hebben en klikt op selecteren.

Dan komt onderstaande venster in beeld en hier vult u de datum van de reclame en de prijs, dan wel het kortingspercentage in:

Wanneer u dit allemaal heeft ingevoerd, dient u bij de debiteur nog aan te geven dat deze naar de reclame prijsgroep dient te kijken.

Dit doet u in het tabblad [Prijzen], hier klikt u op het vergrootglas achter de [Reclame prijsgroep]:

Dan selecteert u de juiste groep en het is klaar.

U kunt in dezelfde Reclame prijsgroep natuurlijk meerdere reclames invoeren of voor andere debiteuren een andere groep aanmaken.

Tevens kunt u de reclame prijsgroep laten gelden voor een winkellocatie.

U kunt de reclame prijsgroep dan aanwijzen in de winkellocatiekaart.