Op de zakelijk bestelsite is het mogelijk voor de klant om zijn standaard aantallen aan te passen.

Hiervoor moet bij het afleveradres aanstaan dat dit toegestaan is:

Indien de klant een standaard aantal aanpast in de order van deze week dan zal dit standaard aantal ook doorgevoerd worden in de order van de volgende week.

Tevens kunnen we met de onderstaande instelling forceren dat van deze toekomstige orders waarvan het standaard aantal is aangepast ook XML's gegenereerd worden.

CreateFutureXmlsForUpdatedStandardItems = true