Er is een mechanisme mogelijk waarbij een gebruiker een melding krijgt als hij onder of boven eeneerder vastgesteld orderbedrag komt.

Hiermee kunt u een klant bijvoorbeeld waarschuwen als hij onder zijn minimum bedrag zit en er wellicht extra bezorgkosten bij komen.

Per levering kan een bezorg/transport bedrag aangegeven worden dat getoond wordt.U kunt dit instellen in de EV Zakelijk Online instellingen.

Per klant kunt u nu instellen wat de drempel is voor de bezorg- of transportkosten.

Bake-it:

Orbak:

De klant krijgt dan onder de drempel de onderstaande melding te zien en kan er dan voor kiezen om door te gaan of niet.