Wanneer Orbak de melding geeft dat er een de licentie verloopt kunt het volgende doen.

Log in met SYSTEEM en volg onderstaande handeling [TAKEN - Algemeen - Systeembeheer - Licentie downloaden]

Daarnaast kunt u (via SYSTEEM) de menu-optie om de licentie te downloaden vrijgeven voor alle gebruikers

Wanneer het wachtwoord van SYSTEEM niet bekent is bij u of uw leidinggevende kunt u dit doen via de HELPDESK van Marti-Orbak

(N.B. dit is niet mogelijk in Orbak COMPACT)