Het is mogelijk om uw zakelijke bestelsite wat beknopter te maken.

Hiervoor zal Marti-Orbak een aantal zaken moeten instellen.

Dit enkel mogelijk als u géén prognose verstuurd naar EXTRAVestiging.

Uw klant zal de eerste keer het assortiment in orde moeten maken.

Dit kan via de knop [Assortiment] vink de producten aan welke standaard in de bestelling moeten.

Na het opslaan van het assortiment kunt u een nieuwe bestelling aanmaken via [Nieuwe bestelling]

Indien u toch nog een product mist in de bestelling dan kunt u deze met de knop [Product Toevoegen] alsnog toevoegen aan de bestelling.

Instellingen die MOS moet aanpassen:

• HideButtonImportAssortiment = True
  • OrbakAutoImportEigenAssortiment = True
  • MenuAssortimentBepalen = Assortiment