Onderwerp:

1-     Indien er voor vandaag bestellingen zijn.

En er hoeven geen aanpassingen gedaan te worden binnen de artikelen, kan de bestelling direct afgehandeld worden vanuit het "Afhalen Vandaag" venster.

Hiervoor selecteert u de betreffende klant binnen het "Afhalen Vandaag" venster. (bestellingen vandaag)

En vervolgens klikt u op "Afrekenen".

(Indien de bestelling reeds betaald is, staat hier "Afhalen".)

Hierna Krijgt u direct het betaalscherm te zien.

2-    Indien er wel aanpassingen gedaan moeten worden binnen de bestelling.

Selecteert u de betreffende klant en kiest u voor "selecteer".

Nadat u de extra artikelen heeft aangeslagen.

Of u heeft de aantallen gewijzigd, klikt u op "Betalen".

Hierna Krijgt u direct het betaalscherm te zien.

De knop bestellen, wordt dus alleen gebruikt, indien er bestellingen gemaakt worden, welke niet direct worden meegenomen.