De gangbare lay-out en styling van websites en webshops is onderhevig aan veranderingen. Websites van 10 jaar geleden zien er heel anders uit dan moderne websites. De meeste moderne websites maken tegenwoordig gebruik van het 'bootstrap framework'. Dit is een website-framework dat oorspronkelijk door Twitter is ontwikkeld zodat websites er niet alleen mooier uitzien maar ook dynamischer worden met bijvoorbeeld uitschuivende balken, inklappende menu's etc.


Begin 2017 hebben we veel werk gestoken om ook EXTRAvestiging webshops met Bootstrap te kunnen laten werken. Hiervoor hebben we zelfs externe Bootstrap specialisten ingehuurd om ons te assisteren bij dit ingewikkelde en omvangrijk project. Ook al is onze investering om dit mogelijk te maken aanzienlijk geweest qua tijd en geld, zien we dit wel als een belangrijke stap/richting om EXTRAvestiging webshops ook in de toekomst er modern en vlot te kunnen laten uitzien en werken. 


Een EXTRAvesttiging webshop die van deze Bootstrap technologie gebruik maakt is bijvoorbeeld de meest succesvolle bakkerij webshop van Nederland: http://www.lekkerversbrood.nl, de webshop van bakkerij Schuld in Oldebroek. Jaarlijks ontvangt bakkerij Schuld meer dan 18.000 bestellingen via deze moderne EXTRAvestiging webshop! Andere voorbeelden zijn http://webshop.wereldbakkerwijnand.nl en http://webshop.bakker-piet.nl


Ook al is de Bootstrap technologie beschikbaar voor EXTRAvestiging webshops en weten we hoe we dit binnen EXTRAvestiging kunnen gebruiken, kost het ons per webshop toch een aantal uren om aan te passen en geschikt te maken voor Bootstrap. Deze uren worden tegen het gangbare consultancy tarief aan u doorberekend met een maximum van 10 uur per webshop wat een fractie is van het aantal uren dat wij er in gestoken hebben om Bootrap mogelijk te maken. 


Naar onze mening zorgt deze investering ervoor dat uw webshop een modern en strak uiterlijk krijgt waarmee u weer jaren vooruit kunt. De maandelijkse onderhouds- en hostingkosten blijven na het omzetten naar Bootstrap hetzelfde.


Om te zien met welke technologie uw website draait, kunt u gaan naar https://geekflare.com/what-technology-website-using