Het kan weleens voorkomen dat de replicators handmatig opgestart moeten worden, bijvoorbeeld na een stroomstoring.

De kassa kan herstart worden, dan word ook automatisch de replicatie weer gestart.

Via Cash-it kan de replicator ook handmatig opnieuw gestart worden.

Ga naar het Configuratiescherm:

Kies voor [Stop Replicator], er komt een melding in beeld dat de replicator succesvol afgebroken is.

Druk op [OK] om dit venster te sluiten.

Kies voor [Start Replicator] om de replicator weer te starten.

Druk op de knop [Opslaan] en ga terug naar het Verkoop venster.