In 2016 hebben we het mogelijk gemaakt om een EV Webshop 'responsive' te maken. Hierdoor krijgt de EV Webshop een veel duidelijkere layout op mobiele telefoons en iPads en is daardoor veel beter en gemakkelijker te gebruiken in vergelijking met een niet-responsive design. In het verleden werd een EV Webshop nog niet 'responsive' opgeleverd omdat een paar jaar geleden mobiele telefoons nog niet vaak gebruikt werden voor webshop bestellingen en consumenten meestal vanaf hun computer thuis hun bestellingen invoerden.

Om uw EXTRAvestiging Webshop geschikt te maken voor gebruik op mobiele telefoons zijn we enkele uren bezig om de layout en afbeeldingen aan te passen en de site voor mobiel gebruik te configureren waarbij we maximaal 2 uur doorrekenen voor onze werkzaamheden. Standaard houden we daarbij de look&feel aan zoals de zakelijk bestelsite in een browser er uit ziet. Mocht u speciale wensen hebben, dan horen we die graag zodat we die kunnen verwerken in het ontwerp.