Nieuwe klant aanmaken EXTRAVestiging Zakelijk

Als eerste moet het afleveradres ingesteld worden als zakelijk bestelsite klant.

Ga naar de menuoptie [Namen | Afleveradressen].

U krijgt de lijst met afleveradressen te zien. U dient vervolgens het afleveradres te openen.

Op het venster met de details van een afleveradres kiest u voor het tabblad ExtraVestiging

Op dit tabblad vindt u diverse velden welke van toepassing zijn op het online bestellen via ExtraVestiging.

Aangezien deze handleiding gericht is op het online bestellen voor zakelijke afnemers, zijn alleen de velden in de sectie Schakelaar Zakelijk van toepassing.

Hier volgt een uitleg van de velden:

Klant maak gebruik van ExtraVestiging.nl Zakelijk
Indien u dit veld aanvinkt geeft u aan dat het afleveradres mag bestellen via ExtraVestiging Zakelijk Bestellen.

Klant mag in ExtraVestiging.nl de vaste order aanpassen
Indien u dit veld aanvinkt geeft u aan dat het afleveradres de vaste order mag aanpassen. Er zal dan een kolom voor het vaste order aantal zichtbaar zijn tijdens het bestellen waarmee de afleveradres het aantal in een vaste order kan aanpassen

.

Uitgebreid
Indien u dit veld aanvinkt geeft u aan dat het afleveradres de vaste order uitgebreid mag aanpassen. Dit betekent dat het afleveradres zelf kan bepalen welke aantallen in de vaste order worden aangepast en welke aantallen er voor die week extra zijn. Indien dit veld is uitgevinkt kan het afleveradres alleen het aantal van de vaste order aanpassen.

Klant mag bestelling plaatsen tot x dagen voor levering
In dit veld kunt u per afleveradres aangeven tot hoeveel besteldagen voor de levering het afleveradres een bestelling mag plaatsen. Indien er 0 is ingevuld in dit veld wordt de algemene instelling genomen.

Alternatieve loginnaam / wachtwoord

Hier kunt u de klant een eigen login geven i.p.v. de standaard login

Laat de ExtraVestiging.nl wachtwoord zien
Wanneer u op deze knop drukt wordt er een nieuw venster getoond waarin het wachtwoord voor het online bestellen getoond wordt. Dit wachtwoord dient u door te geven aan uw afnemer.