Zodra uw webshop opgeleverd wordt, hebben onze ontwerpers de webshop een eigen stijl gegeven. Vaak zijn daarbij de kleuren en foto's op de webshop afgestemd op uw huidige website en soms wordt het design in samenspraak met uw website designer ingesteld.


Het kan zijn dat u naar verloop van tijd een nieuw logo, nieuwe kleuren of een geheel nieuwe huisstijl voor uw webshop wilt hebben. Als u veranderingen in de huisstijl wilt doorvoeren, kunt u een email met uw wensen sturen naar helpdesk@marti-orbak.nl waarna we contact zullen opnemen als er vragen zijn. Uit ervaring is gebleken dat een screenshot erg handig is om te laten zien wat u graag zou willen.Als de wijzigingen voor de webshop klein zijn zoals bijvoorbeeld het vervangen van het logo of het veranderen van enkele kleuren, dan wordt daar niets voor gerekend. Mochten uw gewenste wijzigingen meer impact hebben zoals het gereed maken en vervangen van afbeeldingen, het resizen van headers, andere lettertypen, andere kleuren etc, dan worden de uren die onze ontwerpers nodig hebben om de aanpassingen door te voeren aan u doorberekend met een maximum van 3 uur volgens het gangbare consultancy tarief. We zullen vooraf aangeven dat de wijzigingen te omvangrijk zijn om gratis te kunnen uitvoeren.


Het is overigens mogelijk om in Bake-it zelf uw header van uw webshop te veranderen via het menu [EXTRAvestiging | Instellingen EV Webshop - Online | Vervang EV Webshop header afbeelding]. Zo vervangt bakkerij Lamers elke week de header van de webshop met daarin hun aanbieding voor die week. (webshop.bakkerij-lamers.nl)


Het is daarnaast mogelijk om uw EV webshop te integreren in Wordpress, Drupal 7 of als Bootstrap webshop op te zetten.