In 2016 hebben we het mogelijk gemaakt om een EV bestel website 'responsive' te maken. Hierdoor wordt de EV zakelijke bestel website veel duidelijker en gemakkelijker te gebruiken op iPads, tablets en/of mobiele telefoons in vergelijking met een niet-responsive design. Voorheen werd EXTRAvestiging Online Bestellen (EV Zakelijk) niet 'responsive' opgeleverd omdat dit vaak niet nodig was omdat zakelijk meestal vanaf werkstations bestelt werd. Tegenwoordig worden telefoons en tablets echter steeds meer en meer gebruikt...

Om uw EXTRAvestiging zakelijk geschikt te maken voor gebruik op mobiele telefoons zijn we enkele uren bezig om de layout en afbeeldingen aan te passen en de site voor mobiel gebruik te configureren waarbij we maximaal 2 uur doorrekenen voor onze werkzaamheden. Standaard houden we daarbij de look&feel aan zoals de zakelijk bestelsite in een browser er uit ziet. Mocht u speciale wensen hebben, dan horen we die graag zodat we die kunnen verwerken in het ontwerp.