Deadline / uiterste besteltijden Zakelijk bestellen aanpassen.

Er zijn 3 manieren om de uiterste besteltijden aan te passen.

1. Dag specifieke uiterste besteltijd.
  2. Klant specifieke uiterste besteltijd.
  3. Algemene uiterste besteltijd.

De tijden gaan ook af in deze volgorde,

1. dus de dag specifiek gaat boven alles,
  2. klant specifiek gaat boven de algemene setting
  3. en zijn beide niet ingevoerd dan word de algemene instelling gebruikt.

1. Dag specifieke uiterste besteltijd.

Via de online configuratie kunt u de uiterste besteltijd per dag aangeven.

Hierbij dient u rekening te houden dat het gaat om de eerst volgende besteldag,

Bijvoorbeeld Dinsdag [18:00] betekent dat u dinsdag tot 18:00 kan bestellen voor woensdag.

2. Klant specifieke uiterste besteltijd.

Deze vind u in Bake-it via [Namen | Afleveradressen]

3. Algemene uiterste besteltijd