De gangbare lay-out en styling van websites en webshops is onderhevig aan veranderingen. Websites van 10 jaar geleden zien er heel anders uit dan moderne websites anno 2021. Met name Wordpress wordt veel gebruikt om snel mooie websites te maken.

Het is tegenwoordig mogelijk om een EXTRAvestiging webshop te integreren binnen Wordpress, Drupal of andere CMS-en. Voorbeelden kunt u vinden op http://www.verhoog.com, http://www.lexbrakenhoff.com, http://www.delekkerebakker.nl, http://www.bakkerijkoenen.nl, http://www.echtebakkerfrentz.nl, http://www.broekmans.nl, http://www.bakkerdocter.nl en http://www.bakkerijpot.nl

Standaard ondersteunt EXTRAvestiging enkel Wordpress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Alle andere (maatwerk) integraties worden op basis van nacalculatie afgehandeld.

Om een integratie met Wordpress te maken, zullen de volgende handelingen verricht worden:

1. Een externe partij maakt een Wordpress website of heeft reeds een Wordpress website gemaakt
  2. De externe partij geeft MOS toegang tot de Wordpress omgeving zodat daar de instellingen verricht kunnen worden om de webshop in een iFrame te draaien
    • Installeren en configureren van de EV Webshop integratie plugin (iFrame Plugin)
    • Aanmaken en configureren  webshop page
    • Aanmaken en configureren  iDeal afronding page
  3. MOS maakt een tweede omgeving voor de webshop waar de Wordpress integratie in getest gaat worden
  4. MOS veranderd de styling van deze webshop zodat deze in overeenstemming is met de huisstijl van de Wordpress website en geschikt is voor het gebruik in een iFrame
  5. MOS veranderd diverse instellingen in de EV webshop configuratie zodat deze in een iFrame kan draaien

Als de testen zijn afgerond en de webshop live kan gaan, wordt de link naar de webshop vervangen door de Wordpress page met daarin de geïntegreerde webshop. Als de webshop live is, kan de toegang tot Wordpress weer uitgezet worden als dat gewenst is.

Een Wordpress integratie kost 475 Euro (inclusief styling, plugin aanschaf, configuratie, testen, live zetten, links vervangen etc.)

De uren die nodig zijn om een maatwerk integratie (bv Drupal of Joomla) op te zetten en het configureren van EXTRAvestiging daarbij worden aan de klant op nacalculatie doorberekend tegen het gangbare consultancy tarief van 100 Euro per uur met een minimum van 5 uur.

Om te zien met welk CMS uw website draait, kunt u gaan naar https://whatcms.org/