Om op rekening te kunnen bestellen op de webshop, moet de klant (debiteur) reeds bekend zijn in Bake-it.

Een nieuwe klant krijgt bij het aanmaken van een account dus niet ode optie om op rekening te betalen.

Dat betekent dat de klant:

·         niet zelf een account aanmaakt → In Bake-it moet de klant worden aangemaakt, stel dan in dat er op rekening mag worden gekocht en stuur de klant een inlog + wachtwoord om mee in te loggen;

·         wel zelf een account aanmaakt  → Dan mag de klant een eerste bestelling op de site afrekenen en geef je achteraf in Bake-it aan dat volgende bestellingen op rekening mogen worden gekocht.

Het vinkje dat bepaalt of er op rekening mag worden gekocht, staat in de debiteur instellingen:

Er mag aan deze debiteur een afleveradres worden gekoppeld, daarin staan de overige webshop instellingen:

Hierna nog exporteren naar de webshop en het werkt.