Hieronder is de link om een vaste order aan te maken voor een afleveradres.

Aanmaken vaste orders.

Als de order is aangemaakt in staat deze er bijvoorbeeld als volgt in:

Nu we dit hebben ingesteld in Bake-it, kunnen we in Cash-it de handmatige of vaste order oproepen en bewerken.

Dit doen we door naar [wijzig bestelling] te gaan, als deze knop niet op het scherm staat dan staat hij tussen [alle functies] en daar de juiste week in te vullen (doorgaans staat deze al op de juiste week).

Daarna klikken we op [selecteer].

In het volgende scherm kiezen we de juiste klant en klikken weer op [selecteer].

Dan komen we in een scherm die we kennen van [winkelbestelling].

In dat scherm kunnen we de dagen van de week doorlopen en bestellingen aanpassen, inclusief retouren.