Nieuwe klant toevoegen op EXTRAVestiging Zakelijk

Allereerst moet er voor het afleveradres welke via EV Zakelijk gaat bestellen een aantal zakken ingesteld worden.

Open de “kaart van het afleveradres en ga naar tabblad Extra Vestiging.

1. Dit vinkje moet aan staan
  2. Hier kunt u een afwijkende besteltijd ingeven, laat deze op 00:00 staan als de standaard ingestelde tijd genomen moet worden gebruikt.
  3. Hier stelt u een alternatieve inlog naam en wachtwoord in, wanneer de alternatieve login naam niet wordt ingevuld MOET een emailadres worden ingevuld op tabblad extra.

Op tabblad levering kan een assortiment gekoppeld worden wat gevuld is met alle artikelen welke kunnen worden besteld door het afleveradres.

Het is mogelijk om per afleveradres een eigen assortiment te maken en dat aan het afleveradres te koppelen.

Belangrijk: Indien op dit moment de vaste order al geïmporteerd is voor dit afleveradres dan dient deze nogmaals geïmporteerd te worden!

Wanneer bovenstaande is gedaan kan een vaste order worden geimporteerd voor dit betreffende aflever adres

Nadat de vaste order is geïmporteerd dient als extra naast de huidige werkzaamheden een export gedaan te worden naar Extra Vestiging  Zakelijk.

Nu opent een nieuw venster en

1. Kiest u de correcte week,
  2. Drukt u op start

Wanneer Bake It klaar is zal automatisch de export online worden uitgevoerd en nadat dit gereed is kan worden ingelogd op de site:

Wanneer voor deze link wordt gekozen opent het venster waarop kan worden ingelogd met email adres en wachtwoord wat in Bake-It bij het afleveradres is ingegeven.