Wanneer uw klanten gaan bestellen via EV zakelijk kunnen zij een snelkoppeling maken met daar in de link naar uw EV zakelijk site

Vervolgens komen zij op de site waarzij inloggen met het emailadres of de gebruikersnaam en wachtwoord welke door de bakker worden verstrekt

Nadat de gebruikersnaam en het wachtwoord zijn ingevuld op inloggen klikken en de bestelsite opent.

Afhankelijk van de instellingen bij gebruikersinstellingen opent direct het venster met actuele orders of het klanten venster en moet de klant zelf eerst voor actueel order overzicht kiezen.

Wanneer het venster niet start met actueel orderoverzicht kiezen voor de optie `Gebruikers instellingen en dan het vinkje actief zetten bij Direct order openen na inloggen

In het vakje achter bevestiging Email 1 kan een gewenst emaladres worden ingegeven waarop de klant een e mail ontvangt van de bestelde producten.

Wanneer op meerdere email-adressen een mail moet komen kunnen 3 verschillende mailadressen worden ingevuld bij  Email 1,2,3.

De orders waarvan de dagen nog niet voorbij zijn zijn beschikbaar in het actueel order overzicht. Echter wanneer de besteltijd is verstrekken kan de order nog wel bekeken worden maar niet meer aangepast worden.

Kies Actueel Orderoverzicht en  een venster opent met order(s) welke aangepast kunnen worden en klik op de knop bewerken.

Nu opent het scherm met de order voor de bewuste dag en daarin de aantallen zoals deze voor de klant in de vaste order in Bake It zijn  ingesteld.

Wanneer artikelen in deze lijst voor de betreffende klant op de betreffende datum in de reclame zijn zal het product rood gearceerd zijn in deze lijst.

Ga nu met de cursor in het bovenste vakje staan in de kolom Totaal en wijzig indien gewenst het aantal naar de gewenste hoeveelheid.

Ga met de tabtoets naar het volgende vakje in de kolom extra en herhaal dit tot de gewenste aantallen zijn ingevuld bij de artikelen.

Wanneer vervolgens op de enterknop wordt gedrukt wordt de bestelling verzonden naar de bakker en krijgt de klant en de bakker een bevestigingsmail van de bestelling.

Wanneer de klant vervolgens de aantallen voor de sluitingstijd wijzigt en de bestelling wordt weer verzonden dan is de laatste bestelling de definitieve bestelling.

Wanneer op een artikel wordt geklikt in de lijst met te bestellen producten opent een schermpje er onder waarin handmatig een eigen tekst kan worden ingevuld, bijvoorbeeld voor op een taart oid.

.

Voor de producten in de lijst staat een blauw icoontje met de letter i. Door hierop te klikken wordt de ingrediënt informatie van het product getoond.