Om uw afnemers gebruik te laten maken van de EXTRAvestiging Zakelijke bestelsite, dient u het volgende door te geven aan uw afnemer

1. De link naar uw Zakelijke bestelsite, deze vindt u via menu [EXTRAvestiging I Instellingen EV online bestellen - synchronisatie]
  2. De gebruikersnaam en het wachtwoord van de afnemer, deze vindt u in tabblad [EXTRAvestiging] van het afleveradres

U kunt Bake-it een gebruikersnaam en wachtwoord laten genereren, maar u kunt ook zelf een alternatieve loginnaam/wachtwoord invoeren

Hoe werkt EXTRAvestiging Zakelijk bestellen

• Nadat de gebruikersnaam en het wachtwoord zijn ingevuld, klikt de klant op inloggen en opent de persoonlijke bestelsite.

Afhankelijk van de instellingen bij gebruikersinstellingen opent het venster direct met actuele orders of het klantenvenster en in dat geval klikt de afnemer zelf op 'Actueel order overzicht'.

Uw afnemer kan zelf instellen dat 'Actueel order overzicht' direct wordt geopend, via de optie "Gebruikers instellingen" en dan het vinkje actief zetten bij "Direct order openen na inloggen".

• Bij 'Bevestiging Email 1 (2 en 3) kan de afnemer een gewenst email-adres invoeren waarop hij een email ontvangt van de bestelde producten.

De orders waarvan de dagen nog niet voorbij zijn, zijn beschikbaar in het 'Actueel order overzicht'. Echter, wanneer de besteltijd is verstreken kan de order nog wel bekeken worden, maar niet meer worden aangepast.

• Kies Actueel Orderoverzicht en een venster opent met order(s) welke aangepast kunnen worden
  • Klik op de knop bewerken. Nu opent het scherm met de order voor de bewuste dag en daarin de aantallen zoals deze voor de klant in de vaste order in Bake It zijn  ingesteld.

Wanneer artikelen in deze lijst voor de betreffende klant op de betreffende datum in de reclame zijn zal het product rood gearceerd zijn in deze lijst.

• Ga nu met de cursor in het bovenste vakje staan in de kolom 'Totaal' en wijzig indien gewenst het aantal naar de gewenste hoeveelheid.
  • Ga met de tabtoets naar het volgende vakje in de kolom extra en herhaal dit tot de gewenste aantallen zijn ingevuld bij de artikelen.
  • Wanneer vervolgens op de enterknop wordt gedrukt wordt de bestelling verzonden naar de bakker en krijgen de afnemer en de bakker een bevestigingsmail van de bestelling.

Wanneer de klant vervolgens de aantallen voor de sluitingstijd wijzigt en de bestelling wordt weer verzonden dan is de laatste bestelling de definitieve bestelling.

Wanneer op een artikel wordt geklikt in de lijst met te bestellen producten opent er een schermpje onder waarin handmatig een eigen tekst kan worden ingevuld, bijvoorbeeld voor op een taart o.i.d.

.

Voor de producten in de lijst staat een blauw icoontje met de letter i. Door hierop te klikken wordt de ingrediënt informatie van het product getoond.

Klik hier voor de handleiding EXTRAvestiging Zakelijk bestellen

Hier vindt u alle documentatie over EXTRAvestiging Zakelijk bestellen