De bakkerij waar u regelmatig besteld, heeft voor u een online bestelportal gemaakt.

Via deze portal kunt u uw dagelijkse vaste bestelling zien, deze eventueel aanpassen en bevestigen.

1. U ontvangt van de bakkerij een link naar de zakelijke bestelsite
  2. U ontvangt van de bakkerij een gebruikersnaam en het wachtwoord, deze kunt u eventueel door de bakker naar uw wens laten aanpassen.

Hoe werkt EXTRAvestiging Zakelijk bestellen

1. Klik op de link naar uw persoonlijke bestelportal
  2. Log in via uw gebruikersnaam en wachtwoord en klik op inloggen (zie afbeelding 1)
  3. Uw persoonlijke bestelportal wordt geopend.(zie afbeelding 2)
  4. Klik links in het menu op 'Actueel order overzicht'
  5. Het venster opent met order(s) welke aangepast kunnen worden
  6. Klik op de knop bewerken. Nu opent het scherm met de order voor de bewuste dag en daarin de aantallen zoals deze voor u zijn  ingesteld (zie afbeelding 3)
  7. Geef in de kolom [Extra] de meer of minder aantallen in en druk op de TAB-toets om naar het volgende veld te gaan. Lees verderop in deze handleiding meer over het aanpassen van uw orders)
  8. Bent u klaar met uw aanpassingen? Druk dan op [Enter] of de knop [Nu verzenden!] de bestelling is nu afgerond en wordt verzonden.

1. Het inlogvenster

2. Het menu (linkerzijde portal)

3. Het ordervenster

De orders waarvan de dagen nog niet voorbij zijn, zijn beschikbaar in het 'Actueel order overzicht'. Echter, wanneer de besteltijd is verstreken kan de order nog wel bekeken worden, maar niet meer worden aangepast.

Hoe kunt u uw order aanpassen?

U ziet diverse kolommen staan achter de artikelen.

• [Std.] is uw standaard bestelling
  • [Extra] zijn de aantallen die u extra meer of minder wilt bestellen.
  • [Totaal] laat het totaal van deze besteldag zien

Hoe u de aantallen kunt wijzigen

1. Ga met de cursor in het bovenste vakje staan in de kolom 'Extra' en wijzig indien gewenst het aantal naar de gewenste hoeveelheid (meer of minder)
  2. Ga met de tabtoets naar het volgende vakje in de kolom extra en herhaal dit tot de gewenste aantallen zijn ingevuld bij de artikelen.
  3. Wanneer vervolgens op de enterknop wordt gedrukt wordt de bestelling verzonden naar de bakker en krijgen u en de bakker een bevestigingsmail van de bestelling.

Hoe u de aantallen achteraf nog kan aanpassen

Bovenaan uw order ziet u in het rood de uiterste besteltijd vermeld. Zolang deze tijd nog niet is verstreken, kunt u nog wijzigingen doorvoeren in uw bestelling.

Ook hier verzendt u de bestelling via [ENTER] naar de bakker.

De laatste bestelling is de definitieve bestelling.

Product toevoegen aan bestelling

Wilt u een product bestellen buiten uw normale bestelling? Drukt u dan op de knop [Product toevoegen aan bestelling]. Hier staat een lijst van producten die u ook bij uw bakker kunt bestellen.

Overige informatie

• Via de menu optie "Instellingen | Gebruikers instellingen" (aan de linkerkant), kunt u uw eigen voorkeuren instellen

• Sorteer volgorde artikelen: wilt u de volgorde van de artikelen op naam of nummer zien

• Artikelen groeperen: wilt u de artikelen gegroepeerd zien per artikelgroep of niet

• Direct order openen na inloggen: als u dit aanvinkt opent na het inloggen direct het 'Actueel order overzicht' en niet de 'Voorpagina / introductie'

• Bij 'Bevestiging Email 1 (2 en 3) kunt u een gewenst email-adres invoeren waarop u een email ontvangt van de bestelde producten.

Extra informatie mbt uw order:

• Wanneer artikelen in uw order op de betreffende datum in de reclame zijn, zal het product rood gearceerd zijn in deze lijst.

• Als er op een artikel wordt geklikt in de lijst met te bestellen producten, opent er een schermpje onder waarin handmatig een eigen tekst kan worden ingevuld, bijvoorbeeld voor op een taart o.i.d.

.

• Staat er een blauw icoontje met 'i' voor de producten in de lijst. Dan ziet u door hierop te klikken de ingrediënt informatie van het product.