In Bake-it is het mogelijk om CSV orders te exporteren en te importeren.

Dit is praktisch als twee bakkerijen die aan elkaar gaan leveren beide Bake-it gebruiken.

Hieronder een screenshot van het menu:

Hieronder de beschrijving van het bestand.

afleveradresnummer; afleveradresnummer;Afleveradresnaam;artikelnummer;artikelomschrijving;aantal;leverdatum

De afleveradresnummers en artikelnummers moeten in Bake-it bekend zijn anders wordt de import overgeslagen.

De klant BULK kan een verzamelorder zijn, waarbij de afnemer van de producerende bakkerij alle producten van meerdere klanten op één pakbon geleverd krijgt.

Let op: De export maakt gebruik van een koppeltabel en de import verwacht dat de artikelnummers en de afleveradresnummers al aanwezig zijn in Bake-it.

De klant die besteld (exporteert) moet de koppeltabel inrichten met de artikelnummers van de leverancier.

Als er orders zijn waarvan het afleveradres NIET in de koppeltabel staat worden deze orders / artikelen opgeteld onder de BULK klant.