Artikel Lettertype Layout

In de eerdere versies werden alle lettertypes in de layout op de kassa altijd vet weergegeven.

In de 2.15 worden de lettertypes weergegeven zoals zij zijn ingesteld in de artikel layout [Cash-it | artikellayout / groeplayout]

U kunt in één keer de lettertypes van een artikel layout of groep layout veranderen door de onderstaande stappen uit te voeren

1. Selecteer één knop
  2. Klik op 'Verander lettertype voor alle artikelen'
  3. Pas het lettertype, de tekenstijl en grootte naar wens aan
  4. Klik op OK

Nu zullen alle knoppen uit deze layout veranderen naar uw ingegeven instelling, wilt u deze aanpassing ook doorgevoerd hebben op uw kassa's, dan kunt u via [alle functies] de gegevens herladen.