Parameters om Label-it op te starten als je de snelkoppeling dubbelklikt.

"C:\Program Files\Bake-it\Bake-it.EXE" /label-itproduct
"C:\Program Files\Bake-it\Bake-it.EXE" /label-itorder

Parameter om een venster op te starten als Bake-it start.

"C:\Program Files\Bake-it\Bake-it.EXE" /Window=WinOrderSelect        om het uitgebreide orderscherm te starten
"C:\Program Files\Bake-it\Bake-it.EXE" /Window=WinOrderSelectGereduceerd    om het orderscherm te starten.
"C:\Program Files\Bake-it\Bake-it.exe" /schedule         om de scheduler te starten
"C:\Program Files\Bake-it\Bake-it.exe" /archief           om het archief te starten

"C:\Program Files\Bake-it.exe" /Window=WinDistribExport         om het Distrib export venster te starten

"C:\Program Files\Bake-it.exe" /Window=WinImportGenericXMLTopbakkers     om het TopBakkers import venster te starten

De mogelijkheid om Bake-it direct in de autoplanning te starten via een parameter

‘Bake-it.exe /AUTOPLANNING=’

Bake-it direct in een specifieke autoplanning opstarten:
‘Bake-it.exe /AUTOPLANNING=NNN’ waarbij NNN je autoplanning nummer is.

----

Via onderstaande actie is het mogelijk om bake-it te openen in de gewenste vensters.

En met de AUTOCLOSE functie het venster te sluiten bij het verlaten van.

Voorbeeld is: "C:\Program Files\Bake-it\Bake-it.exe" /AUTOCLOSEWINDOW=WinImportExtraVestigingWebshop

[WINDOW=] opent een specifiek venster.
[AUTOCLOSEWINDOW=]  opent een specifiek venster en sluit bake-it af als het venster wordt gesloten.

Hoofd Menu Venster Class Name
Artikelen Week Aantallen WinArtikelWeekAantallen

Extra Vestiging Webshop importeren (primair) WinImportExtraVestigingWebshop

Zakelijk Importeren (primair) WinImportExtraVestiging