Om in de kassa een waardebon te kunnen aanslaan, moet er eerst in Bake-it aangegeven worden dat er met een waardebon betaald mag worden.

De volgende handleiding laat zien hoe dit ingesteld dient te worden.

We beginnen bij [Cash-it] [winkels].

Omdat dit niet voor alle winkels tegelijk ingesteld kan worden, moet dit per locatie gedaan worden.

Dubbelklik op een winkelnaam en ga naar het tabblad [Cash-it 2].

Vervolgens de optie waardebon aanvinken. Klik op sluiten.

Let op! Dit dient u dus per winkel uit te voeren!

Hoe werkt dit nu op de kassa?

Na het invoeren van de bestelling van de klant en gedrukt te hebben op afrekenen, krijgt u op het betalingsvenster de optie waardebon te zien.

Stel de waardebon van de klant is €7,50 waard en de bestelling is €10,24.

Dan vult u bij bedrag 7,50 in en drukt op waardebon. Vervolgens kunt u aangeven of de klant de rest contant betaald of met pin.