Tijdens de installatie van Orbak 2 op een werkstation, wordt er gevraagd om het pad waar de gedeelde bestanden staan.

In sommige gevallen kan de netwerkschijf die is aangemaakt, niet geselecteerd worden.

Hiervoor is de volgende workaround beschikbaar:

1. Laat het pad staan op C:\Users\Public\ORBAK2\gedeeld
  2. Doorloop de rest van de installatie
  3. Ga naar Start > Uitvoeren (sneltoets = [Windows teken] + [R])
  4. Voer in: Regedit en druk op OK

5. Ga naar HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > ORBAK > klantnummer (64bit Windows)                            Ga naar HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > ORBAK > klantnummer (32bit Windows)

6. Dubbelklik op de sleutel 'Shared' en pas het aan naar O:\

7. Het register kan nu gesloten worden