Eerst een kopie maken van de Gedeelde ORBAK2 map (en alle submappen) en de ORBAK2 database. Dat is meestal C:\Users\Public\ORBAK2\gedeeld of o:\

RulesService (en evt MosConnector) Stoppen.

Backup maken via ORBAK2 (Taken/Algemeen/Systeembeheer\Orbase backup starten)

Daarna de backup uit ....\ORBASE\ORBAK\backup kopiëren en ergens anders neerzetten.

Nieuwe 3.0 setup's downloaden.

ORBAK2_3.0_setup.exe draaien en alle setups doorlopen. De paden het zelfde houden als in de vorige ORBAK2 installatie.

ORBASE_autorisatie_3.0.exe draaien om de rechten bij te werken naar 3.0.

Nu kun je ORBAK2 starten en de conversies uitvoeren.

Mosconnector ook nog updaten indien nodig.

Als dat gebeurd is daarna pas de RulService (en indien nodig de MosConnector) starten.