Een betaalde bestelling dient in Cash-it in 2 stappen te worden geannuleerd.

• Als eerste moet de bestelling op 0 gezet worden om te voorkomen dat deze op de productie lijsten komt.
  • Ten tweede moet de bestelling gecrediteerd worden zodat het geld terug gegeven kan worden aan de klant.

1. Bestelling annuleren:

Dit doet u door de bestelling op te zoeken in het bestellingen vandaag venster.

Selecteer de bestelling en kies voor "Afrekenen".

De kassa vraagt nu of de bestelling afgehaald word.

Hier kiest u voor afhalen waardoor de aantallen op 0 gezet worden.

2. Bestelling crediteren

Vervolgens moet nu het geld terug gegeven worden aan de klant.

Dit doet u door onder alle functie's te kiezen voor "Credit transactie"

Bekijk video op YouTube

U gaat in cash-it naar [Alle functies | Credit bon]

Het volgende scherm opent:

Hier kunt u direct de betreffende transactie aanklikken en een correctie bon maken of een bon zoeken.

Wanneer u de bon heeft gevonden kunt u drukken op de knop "correctie bon" de kassa zal vervolgens een zelfde bon in de min zetten
en de medewerker krijgt te zien hoe veel zij moeten teruggeven.