Soms wilt u een artikel uit het assortiment halen of juist toevoegen maar moet u vervolgens

alle vaste orders langs om dit aan te passen.

Binnen bake-it zit een standaard mogelijkheid om dit voor alle of enkele vaste orders aan te passen.

U gaat naar [Orders | Verwijderen / toevoegen vaste order artikelen] en het volgende scherm verschijnt:

Hier kunt u in het bovenste veld het artikel aangeven welke moet worden verwijderd of toegevoegd.

U selecteert vervolgens welke order er aangepast moeten worden en voor welke dagen.

Indien het artikel vervangen moet worden zet u dit in het veldje er onder "Artikel vervangen in"

door middel van de knop verwijderen of toevoegen bepaald u de actie die word doorgevoerd.

LET OP: Maak voor dat u deze actie doorvoert eerst een Back-up van uw gegevens. Deze actie kan niet meer

ongedaan worden gemaakt.