Wanneer u voor het eerst gaat werken met de toegangsrechten registratie moet u eerst

de licentie aanvragen bij Marti-Orbak Software. Na het installeren van de licentie
kunt u aan de slag met de toegangsrechten.

Eerst moeten de standaard rechten in het systeem worden gezet.

U gaat naar [Bestand | Bake-it update centrum]

Bake-it sluit nu af en start het update centrum op.

In het update centrum gaat u naar [Downloads | Bake-it hulp bestanden]

Er opent zich een scherm waar u uw licentienummer en wachtwoord moet invullen om verder te gaan.

Na het invullen van uw gegevens opent het volgende scherm.

Hier kiest u aan de linker kant voor "Bake-it standaard rechtengroepen" en drukt vervolgens op Installeren.

Het systeem zal nu het bestand downloaden en vragen of hij de installatie mag starten, kies hier voor ja.

Na de melding dat de installatie is afgerond kunt u het update centrum afsluiten en Bake-it starten.

Als bake-it weer is geopend gaat u naar [Bestand | instellingen | Diverse] . Daar kunt u het vinkje aanzetten bij Gebruik toegangscontrole.

Vervolgens gaat u naar [Bestand | Toegangsrechten registratie]

In het scherm wat nu opent ziet u de nieuwe rechten groepen staan, standaard zijn deze zo ingericht

dat ze direct bruikbaar zijn.

Hoe u de rechten groepen koppelt en hoe u ze kunt aanpassen naar uw persoonlijke voorkeur leest u

in de onderstaande handleidingen.

Koppelen rechtengroepen

Instellingen aanpassen rechten groepen.