Wanneer u een nieuwe winkel met een cash-it kassa gaat openen kunt u zelf vooraf
al een aantal dingen zelf regelen zo dat de oplevering door de consultant vele malen sneller

kan verlopen en u zodoende minder kosten hoeft te maken.

Onderstaand vind u per onderdeel wat er aangemaakt moet worden en hoe u dit kunt doen.
Wij raden aan om de volgorde van onderstaande stappen te volgen, dit met de reden dat het
op die manier het snelste is en u niet in de war kunt raken door ontbrekende gegevens.

- Een prijsgroep of reclame prijsgroep maken voor de winkel

In deze handleiding leest u hoe u een reclameprijsgroep en prijsgroep kunt aanmaken.

- Tafel lay-out (indien van toepassing)

Indien u gebruik maakt van de lunchroom module leest u hier hoe u een tafel layout
  kunt aanmaken.

- Een mix match systeem maken

Een Mix & Match systeem gebruikt u voor reclames als bijv. 3 halen 2 betalen of
  3 halen 1 gratis. Indien u nog geen Mix & Match systeem heeft en deze wel wenst
  te gebruiken kunt u hier klikken voor de handleiding.

- Een layout maken

De layout bepaald welke producten als knop op de kassa komen, indien u nog geen
  layout heeft of een nieuwe layout wilt hebben voor de nieuw winkel kunt u hier klikken
  voor de handleiding. Indien u volledig nieuw bent met het systeem word deze stap
  door de consultant met u besproken en ontvangt u van hen de benodigde info en stappen.

- Een kassabon maken

De kassabon is vanzelfsprekend van belang voor de kassa, hoe u deze kunt instellen
  vind u hier.

- Een afleveradres maken voor de winkel

De winkel heeft een afleveradres nodig om zodoende de bestellingen te kunnen verwerken.
  Voor de nieuwe winkel dient u dus een nieuw afleveradres aan te maken. Hoe u snel een nieuwe
  debiteur en afleveradres aanmaakt leest u hier

- Een winkel locatie aanmaken

Een winkellocatie is van belang zo dat de kassa weet waar hij bij hoort, als u een bestaande locatie

gaat uitbreiden dan kunt u deze stap overslaan, als het een nieuwe locatie is kunt u hier de handleiding

vinden hoe u de locatie dient aan te maken.

- Een kassa aanmaken

Uiteraard is er een kassa nodig, hoe u deze kunt aanmaken leest u hier

- De werknemers aanmaken

Voor de nieuwe winkel moeten de medewerkers worden gekoppeld zo dat zij zich op de kassa
  kunnen aanmelden. Hoe u nieuwe medewerkers aan maakt en of bestaande medewerkers koppelt
  leest u hier

- Maken en versturen back-up

Wanneer u alle bovenstaande stappen heeft doorlopen kunt u de gegevens naar Marti-Orbak
  sturen middels het maken en versturen van een back-up. Indien u bij de winkellocatie heeft gezien
  dat er meer dan èèn locatie bestaat voor de zelfde winkel verzoeken wij u dit te melden aan
  Marti-Orbak zo dat de consultant deze instelling voor u kan maken alvorens hij de kassa gaat
  klaarmaken voor installatie. Klik hier voor de handleiding maken en versturen back-up