Deze handleiding helpt u bij het instellen van een financieel filiaal zo dat u van uit twee of
meer handelsnamen kunt factureren met ieder zijn eigen facturen en gegevens.

Om een 2e handelsnaam en facturatie te voeren gaat u naar [Namen | Financieel filialen]

Het volgende scherm opent.

Om een nieuwe naam aan te maken drukt u op het + teken links boven, indien u een bestaande

wenst aan te passen dubbelklikt u de betreffende regel.

Het volgende scherm verschijnt:

Let op: Als u meerder namen toevoegt dient u alle velden in te vullen. Het veld rapporten

locatie word door Marti-Orbak ingevuld zodra wij uw rapporten hebben klaar gezet. Indien u
met de standaard rapportages werkt (zonder logo e.d.) dan hoeft  hier niets in te vullen.

Als alle velden zijn ingevuld kunt u dit scherm sluiten met de knop "Sluiten".

Nu moeten enkel nog de debiteuren behorend bij deze handelsnaam worden gekoppeld.

Om dit te doen gaat u naar [Namen | Debiteuren] en opent de debiteur welke onder deze

naam gefactureerd moet worden.

In de debiteur gaat u naar het tabblad "Extra" en drukt u op het loepje bij het veld filiaal.

Hier selecteert u het zojuist aangemaakte filiaal en uw debiteur is klaar om te worden gefactureerd op de nieuwe

handelsnaam / bedrijfsgegevens.

Let op: De gegevens zo als orders e.d. lopen mee in de orders van uw hoofd vestiging, enkel op de facturen en de

factuur nummering word onderscheid gemaakt. Indien u een losse administratie wenst kunt u contact opnemen met
marti-orbak om de mogelijkheden van een 2e bake-it pakket te bespreken.