Deze handleiding kunt u gebruiken om een geheel nieuwe planning aan te maken of
een bestaande aan te passen.

Ga naar [Printen | Automatische planning] of via de snelkoppeling in het bake-it scherm.

U krijgt nu het onderstaande scherm te zien.

Met het + knopje links boven kunt u een nieuwe planning aanmaken, indien u een bestaande
planning wenst aan te passen dan kunt u deze dubbel klikken. Het onderstaande scherm verschijnt.

In dit scherm kunt u een nieuw rapport toevoegen of een bestaand rapport aanpassen door hem

te dubbel klikken. Indien u een nieuw rapport wenst toe te voegen drukt u op de knop "Rapport toevoegen".

U krijgt nu het volgende scherm.

Hier kunt u het gewenste rapport opzoeken en vervolgens via de knop "selecteren" aan de planning toe te

voegen. Wanneer u het juiste rapport heeft gekozen krijgt u een instellingen scherm te zien.

In dit scherm kunt u de instellingen naar wens aanpassen zo da het rapport enkel de gegevens laat

zien die u wenst te hebben. Als alle instellingen goed staan kunt u het scherm sluiten met het knopje
"Start". Nu kunt u in het volgende scherm het rapport een eigen naam geven.

Als u de naam heeft aangepast drukt u op de knop "sluiten" en uw planning is klaar voor gebruik.

Indien u meer rapporten wenst toe te voegen dan kunt u de stappen van het rapport toevoegen herhalen.

Rapport mailen (vanaf versie 2.59)

Vanaf Bake-it versie 2.59 is het mogelijk om de rapporten uit de automatische planning te mailen.

Als het om een rapport gaat wat ook nog afgedrukt moet worden, dient u een "kopie" aan te maken van dat rapport en het te vernoemen naar bijv. Baklijst email.

1. Kies in de autoplanning het rapport wat u wilt emailen.

2. Kies rapport wijzigen.

3. Selecteer de gewenste opties.

4. Zet hier het vinkje aan bij verstuur email en vul het emailadres.

image