Om dat het soms wat verwarrend kan worden met reclames en waar deze het beste ingevuld kunnen worden

hebben we deze handleiding ter ondersteuning gemaakt.

In deze handleiding word kort uitleg gegeven waar u de verschillende mogelijkheden voor kunt gebruiken en
niet inhoudelijk hoe ze werken.

Prijsgroep.

De prijsgroep word voornamelijk gebruikt voor prijs afspraken met bijv debiteuren of winkels. U kunt voor de winkel

een prijsgroep maken om zodoende andere prijzen te hanteren dan uw basis bestand aangeeft. Ook voor debiteuren
is het mogelijk om via een prijsgroep specifieke prijzen te rekenen welke afwijken van uw basis bestand

(basis bestand is het artikel bestand onder [Artikelen | Artikelen]). De prijsgroepen worden dus voornamelijk gebruikt
om afwijkende prijzen te kunnen hanteren per klant / winkel.

Reclame prijsgroep.

De reclame prijsgroep kan net als de prijsgroep gebruikt worden voor de winkels en voor debiteuren. U kunt bijv

een reclame prijsgroep "Winkel reclame" aanmaken en deze aan de winkel koppelen. Op die manier kunt u snel
nieuwe reclames aanmaken voor de winkel. De reclames beperken zich echter tot de prijs, voor x halen y betalen
e.d. gebruikt u het match systeem.

Mix & Match

Het match systeem word gebruikt voor de winkel en werkt niet voor de webshop noch voor de debiteuren. Via

het match systeem kunnen reclames gemaakt worden zo als 3 halen 2 betalen, 3 halen 1 gratis e.d.

voor een uitgebreide uitleg over het match systeem zie: Klik hier