Kunt u geen e-mails meer versturen vanuit Bake-it? Wijzig uw instellingen!

Kunt u plotseling geen e-mails meer versturen? Dat kan kloppen als u gebruik maakt van 1 van onderstaande KPN mailservers. Vanaf maandag 9 november is het namelijk niet meer mogelijk om vanuit deze verouderde KPN mailservers e-mails te versturen, de KPN heeft de stekker uit deze servers gehaald:

smarthost.direct-adsl.nl
smarthost.direct-adsl.nl
smtp.zakelijkmail.nl
mail.kpn-officedsl.nl
mail.direct-adsl.nl
mail.planetpro.nl
smtp.kpn-officedsl.nl

U kunt zelf eenvoudig de e-mailinstellingen wijzigen met onderstaand stappenplan.

 1. Ga naar [Bestand | instellingen] 2. Ga via het tabblad [Email] naar de knop [Email instellingen] 3. Gebruikt u dus één van de onderstaande Smtp Host servers...

  marthost.direct-adsl.nl
  smarthost.direct-adsl.nl
  smtp.zakelijkmail.nl
  mail.kpn-officedsl.nl
  mail.direct-adsl.nl
  mail.planetpro.nl
  smtp.kpn-officedsl.nl


  Vervang deze dan bij [1] in 
  mail.kpnmail.nl, het Smtp poortnummer moet op 25 staan en sla deze pagina op via [2]. 4. Maakt u gebruik van een beveiligde Smtp server, dan moet ook de Smtp host veranderd worden in smtp.kpnmail.nl maar dan met poort 587 en vanzelfsprekend uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  De vinkjes [Enable SSL] en [Use credentials] moeten dan ook aanstaan, vergeet hierna niet de info op te slaan via de gelijknamige knop.Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben, maar heeft u toch nog vragen of opmerkingen over deze handleiding, dan kunt u een reactie zenden naar helpdesk@marti-orbak.nl

Ideeën, suggesties of op-/aanmerkingen zijn voor ons zeer waardevol om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hiervoor onze dank.


"Meer handleidingen vindt u onder onze Oplossingen"